Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αναμονή εξελίξεων στους Παιδικούς Σταθμούς Ωραιοκάστρου

Σύμφωνα με το καινούριο δελτίο τύπου του γραφείου Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, πρόκειται να γίνει αναδιάρθρωση των Παιδικών Σταθμών Ωραιοκάστρου. Οι λεπτομέρειες για τις επικείμενες αλλαγές καθώς και για το ύψος των τροφείων, τα δρομολόγια του σχολικού λεωφορείου και τη σίτιση θα ανακοινωθούν εκ νέου στις 30 Αυγούστου.

Ελπίζουμε η καινούρια διοίκηση να προχωρήσει σε ουσιαστικές βελτιώσεις προς όφελος των παιδιών και να συμβάλει στη διευκόλυνση των οικογενειών τους. Επίσης περιμένουμε με ενδιαφέρον την ενημέρωση για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στα κτίρια των σταθμών και θα εγγυηθούν την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών και του προσωπικού, σύμφωνα με την έκθεση του Τεχνικού Ασφαλείας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου προς ενημέρωση όλων των γονιών.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ &
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ                                  Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Το γραφείο Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου ανακοινώνει πως προχωρά σε αναδιάρθρωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ωραιοκάστρου καθώς και των παρεχομένων υπηρεσιών σ’ αυτούς. Στόχος είναι οι Παιδικοί Σταθμοί να αποτελούν ΕΝΑ ΣΩΜΑ και οι ΔΟΜΕΣ τα στηρίγματα αυτού. Σκοπός, μέσα από τις αλλαγές αυτές, αποτελεί, η εξάλειψη των διαφορών που υπήρχαν ανάμεσα στους Σταθμούς με αποτέλεσμα την κατηγοριοποίηση τους, η αναβάθμιση του ρόλου των εργαζομένων και η δημιουργία ενός πλαισίου στήριξης και αποδοχής μέσα από το οποίο να βελτιωθούν και ν’ αναδειχθούν οι ικανότητες του κάθε παιδιού.
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, το Γραφείο Παιδικών Σταθμών (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω / Τμήμα Παιδικής Προστασίας / Γραφείο Παιδικών Σταθμών) προχωρά σε ανάπτυξη των Δομών λειτουργώντας μία νέα Δομή στο Τοπικό Διαμέρισμα Μεσαίου και ένα Παράρτημα στο Ωραιόκαστρο.
Γίνεται γνωστό πως το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες (απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μέτρα κατά ερπετών, αναγομώσεις πυροσβεστήρων, πλύσιμο κλινοσκεπασμάτων, παράδοση μοκετών για πλύσιμο, κ.ά) κάποιες από τις οποίες θα επαναληφθούν πριν την έναρξη της νέας χρονιάς.
Στο διάστημα από 22 έως 31 Αυγούστου 2011, στις Δομές της πόλης του Ωραιοκάστρου θα εκτελεστούν εργασίες επιβεβλημένης ανάγκης και πρώτης προτεραιότητας, σύμφωνα με τις εκθέσεις απαιτούμενων εργασιών που ζητήθηκαν από τις προϊσταμένες των Δομών και τους Τεχνικούς Ασφαλείαςֹ κατά τη διάρκεια και στο τέλος της χρονιάς. Για αυτές, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση μετά το πέρας εργασιών.
Ενημέρωση για τις εγγραφές, το ύψος των τροφείων, την έναρξη λειτουργίας των Δομών, δρομολόγια λεωφορείου, σίτιση, κ.ά, θα υπάρξει στις 30 Αυγούστου με δελτίο τύπου που θα αναρτηθεί στο ισόγειο των γραφείων του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω, στο Δημοτικό Κατάστημα καθώς και στη ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου: www.oraiokastro.gr                                                             
  ΔΟΠΠΑΩ
                                                                          Γραφείο Ενημέρωσης Πολίτη και Μ.Μ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η άποψή σας.