Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ Κας ΠΑΡΙΣΗ

Στην Ανακοίνωση που μοίρασε η κα Παρίση στις τσάντες των παιδιών, δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε τα εξής:

1. Πόσες ατυχείς συγκυρίες θα επικαλεστεί για να δικαιολογήσει τις ατυχείς επιλογές της?
2. Ο ανταγωνισμός και η αντιπαράθεση δεν είναι σίγουρα στοιχεία του Δ.Σ. του Συλλόγου και η απόδειξη βρίσκεται στην πολύ καλή συνεργασία με το προσωπικό του Α' Παιδικού Σταθμού.
3. Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δ.Σ. να δημοσιοποιηθεί η αντιδεοντολογική συμπεριφορά της κας Παρίση και όχι όπως ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή της "κάποιων μελών".
4. Η συνυπογραφή των δυο παιδαγωγών σημαίνει ότι ήταν και αυτοί συνυπεύθυνοι στο να μη μοιραστούν οι προσκλήσεις της εκδήλωσης του Συλλόγου?
5.Ελπίζουμε οιευχές για ομόνοια και αγάπη να είναι ειλικρινείς  και να μη αναφέρονται απλά για εντυπωσιασμό και παραπλάνηση των γονιών.

Παρόλα αυτά εμείς παραμένουμε πάντα ανοιχτοί και καλοπροαίρετοι για ένα νέο ξεκίνημα συνεργασίας. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενδιαφέρεται μόνο για ένα πράγμα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την ΠΡΟΟΔΟ των παιδιών μας.  Όλα τα άλλα δε μας αφορούν και τα προσπερνάμε.

1 σχόλιο:

  1. νομιζω οτι ειναι σωστα αυτα που γραφετε, αλλα φοβαμαι οτι μπορει να εχουν προβλημα τα παιδια μας ... δε λέω να σιωπησουμε , αλλα πως θα εξασφαλισουμε την ασφαλεια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μας ενδιαφέρει η άποψή σας.