Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ


 
Μετά από παρατήρηση ορισμένων γονιών του Β΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού ότι δεν έλαβαν στην τσάντα των παιδιών τους, πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την 3ημερη Γιορτή Παιδικού Βιβλίου, απευθυνθήκαμε στην υπεύθυνη του σταθμού κυρία Ε. Παρίση. Με λύπη μας την ακούσαμε να παραδέχεται ότι όντως επέλεξε να μην μοιράσει τις προσκλήσεις, προβάλλοντας ως αιτία το γεγονός ότι οι προσκλήσεις δεν παραδόθηκαν στην ίδια αλλά στο προσωπικό του σταθμού.
Η επιλογή της αυτή διέψευσε το ενδιαφέρον που ισχυρίζεται ότι έχει για το βιβλίο και ακύρωσε την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή τα παιδιά μας με αυτό. Ενδεχομένως, δεν κατάφερε να οργανώσει κάποια άλλη εκδήλωση την ίδια μέρα και ώρα με την εκδήλωση του Συλλόγου, όπως έχει συμβεί επανειλημμένα στο παρελθόν. Έτσι βρήκε διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά για να αποκλείσει γονείς και παιδιά από τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Παρόλα αυτά φρόντισε να κολλήσει μέχρι και στον προαύλιο χώρο αφίσες εκδήλωσης ιδιωτικής εταιρείας παιχνιδιών, την ίδια στιγμή που οι προσκλήσεις του Συλλόγου, που πληρώθηκαν με τις εισφορές όλων μας, παρέμεναν αδιάθετες στο γραφείο της.
Αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε αλλά και να αποδεχθούμε την άρνηση της κυρίας Παρίση να συνεργαστεί με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων κάτι που ευτυχώς δε συμβαίνει με τον Α΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό. Προτείνουμε στην κυρία Παρίση να ξαναδεί πιο προσεκτικά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ρόλου της σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ Παιδικό Σταθμό, και τη διαβεβαιώνουμε ότι το ίδιο θα κάνουμε και εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η άποψή σας.